Udda filer finner en marknad på Filehill.se

Lite pressinfo som gått ut i veckan som gick:


Var hittar du instruktioner för hur du virkar en fotboll, en bild på en Mjölnaramazon eller en graf över Storstrutens prisutveckling mellan 1967-1992? Filehill.se är nischernas marknad, här säljer svenska folket filer av alla de slag, för nedladdning. Filehill är en marknadsplats på nätet, lik Tradera eller Blocket, fast för filer.

 

Filehill är en webbsida där vem som helst ges möjlighet att sälja sina filer på nätet. Sedan starten för ett par månader sedan har det börjat dyka upp de mest udda filer på Filehill såsom stickmönster till medeltidskläder, olika former av diagram och tabeller och mycket mer. Även om det idag finns flera sidor på nätet där man kan sälja sin musik och sina bilder online är Filehill den första digitala marknadsplatsen i sitt slag där vilket intresse som helst kan hitta en marknad.

 

-          Folk har upptäckt att de har många filer som ligger och skräpar djupt ned i mappar på datorn, som man en gång har skapat. De flesta filer är värda något och kan bringa in några kronor om man delar med sig av dem. Har man exempelvis skrivit en uppsats i skolan som det ligger många timmars jobb bakom kan man ta en tjuga för den, som kompensation för tiden man lagt ned, säger Gustav Borgefalk, VD på Filehill.

 

Andra, mer vanliga digitala varor som säljer på den digitala marknadsplatsen är dokumentmallar, musik, bloggdesigns, instruktionsböcker, ritningar och gamla böcker från 1800-talet som privatpersoner har scannat in och lagt upp till försäljning.


Sveriges största IT-blogg skriver om Filehill!

Sveriges största IT-blogg som skrivs och drivs av Tommy K Johansson har uppmärksammat Filehill! Tommy är till vardags chefredaktör på tidningen Allt om PC. Kul!

Läs artikeln i sin helhet här:

http://blogg.tkj.se/salj-dina-digitala-filer-pa-filehill/

Trevlig helg alla Filehillare!

/Gustav


Filkullen växer: 1000 filer på Filehill idag!


når 1000!

Vi har sprängt den första drömgränsen! Idag har det lagts upp mer än 1000 objekt på Filehill - ett stort steg både för Filehill och för mänskligheten! Som ni ser har vi firat med att ge sidan en liten ansiktslyftning med mer objekt på startsidan och bättre sortering på kategorierna.

Woho!

Nu på fredag kommer Filehill att sälla sig till Stefan Persson, Kjell A. Nordström, Maud Olofsson och de andra giganterna på entreprenörstillställningen Good morning 2019 i Vinterträdgården på Grand Hotel. Vi kommer att ge en sprakande demonstration av Filehill och kanske till och med avslöja en och annan ny funktionalitet! :)

Varmt välkomna att träffa oss på Good morning 2019!

Ps. Ni missar väl inte vår allomfattande kategori med dokumentmallar? Vi har mallar både för privatpersoner coh företag.

Filehill i Metro Teknik

Filehill omskrevs idag i Metro Teknik! Roligt att även de har visat intresse för vår tjänst!

Du har väl inte glömt att ladda upp en fil eller två på Filehill? Det kostar inget att testa och du har möjlighet att tjäna pengar på det du säljer.

Det finns flera fördelar med att sälja filer:

* En digital fil kan säljas flera gånger, det enda arbetet är att lägga upp den första gången
* Inget krångel med leveransen, ingen fysisk vara som behöver packas och skickas
* Du kan få tillgång till din information direkt, utan att behöva vänta på frakten
* De flesta har en hel delmaterial på sin dator redan idag som man har skapat. Uppsatser, beräkningar, häften med musik med mera.

* Det är helt gratis att lägga upp dina filannonser på Filehill!

Så lägg upp dina filer idag och börja bygga på din filkulle :)

/Gustav
http://www.metro.se/2009/11/02/r_fbu6ygfetfcx6akmsrwsgq/